Kandidat të përbashkët për president, çka paralajmëron “Lidhja Evropiane për Ndryshim”

Me kandidat të përbashkët për president dhe me lista të përbashkëta, “Lidhja Evropiane për Ndryshim”, thanë se bashkë do ta sjellin ndryshimin që duan, shkruan Alsat.

Të mbledhur në sheshin Skënderbeu, Izet Mexhiti, Bilall Kasami dhe Afrim Gashi, po ashtu, ftuan edhe partitë e tjera, OJQ-të dhe Individët që t’i bashkohen LEN-it, për të ardhmen e vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *