Linda dhe Shqipja për Ganinë: Është harxhuar dhe ka degraduar (VIDEO)

Shqipja dhe Linda sonte e kanë komentuar Gani Gërminë dhe lojën e tij brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova 2.

Ato thanë se ai ka filluar që të humb lojën deri tani.

“Gania është harxhuar shumë”, ka thënë Linda.

Kurse Shqipja ia ktheu: “Pos që është harxhuar ka filluar ta humb edhe imazhin”./Klankosova.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *