Shqipja dhe Monika, dy banoret që po falen brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova?

Ka tash e sa kohë që banorët e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova po hedhin dyshime se një person falet në shtëpi.

Së fundmi, ka qenë Edona James ajo e cila ka drejtuar gishtin nga Shqipe Hysenaj, duke hedhur dyshimet se ajo po i falë pesë vaktet e namazit brenda shtëpisë.

Megjithatë kur ajo vet personalisht e ka pyetur Shqipen mbi këtë çështje, e njëjta i është përgjigjur me jo. 

Sido që të jetë, numri i banorëve që falen përbrenda mesa duket nuk është një, por dy.

Burime për mediat kanë bërë të ditur se Shqipja dhe Monika janë dy prej vajzave të shtëpisë që kryejnë rite fetare përbrenda shtëpisë së BBVK.

Ato kanë shprehur dëshirën që në javët e para të mos transmetohet momenti i faljes, gjersa u është caktuar një ambient i përbashkët në dhomën e makijazhit për këtë çështje.

Shqipja këtë javë është më e qetë, gjersa Monika është e nominuar krahas gjatë banorëve të tjerë dhe rrezikon të eliminohet, në rast se nuk është votuar mjaftueshëm nga publiku. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *