Gjykatësja në rastin “Llaskarca” shkon në Apel, gjykimi mund të nis nga fillimi

Gjykatësja në rastin “Llaskarca”, Aleksandra Ristevska fitoi mbështetjen e Këshillit Gjyqësor oër gjykatëse në Apel, shkruan Alsat.

Ristevska gjykon rastin Llaskarca, i cili për momentin ndodhet pranë fjalëve përfundimtare, përkatësisht sapo ka përfunduar dëgjimi i ekspertëve për të cilët u peit një vit.

Me ikjen e Ristevskas në Apel, gjykimi mund të nisë nga fillimi. Me vendim të këshillit, të njejtës mund ti jepet afat për gjykim dhe sjelljen e aktvendimit në kohë të caktuar./ Alsat.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *