Komunikacioni hekurudhor në linjën Gjevgjeli – Veles zhvillohet i kombinuar, me tren dhe autobus

Për shkak të plasaritjes së shtyllës së betonit në urën e Drinit të Zi, qarkullimi hekurudhor në linjën Gjevgjeli-Veles kryhet me tren dhe autobus.

Siç informojnë nga Qendra për Menaxhimin e Krizave (QMK), sipas informacioneve që kanë marrë nga “Hekurudhat e Maqedonisë”, ndalimi i qarkullimit hekurudhor, pasagjerësh dhe mallrash, ndërmjet stacioneve Kukuriçani dhe Gradskës (afër Stobit), është ndërprerë që nga dita e djeshme 3:25 pasdite.

Megjithatë, siç shton QMK, qarkullimi i pasagjerëve bëhet me “urëzim” – me autobus.

Pasagjerët që udhëtojnë me tren nga Shkupi nga stacioni afër Gradsko vazhdojnë udhëtimin e tyre me autobus. Gjithashtu ata që do të nisen nga Gjevgjelia me tren nga rruga e Krivolakut do të vazhdojnë me autobus. QMK-ja thotë se ekspertët e Fakultetit të Ndërtimtarisë në Shkup sot duhet të dalin në terren për të parë situatën. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *