“Kujtimi” – Edona James përmend emrin e saj të mëparshëm gjatë një loje në BBVK

Brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova 2, banorët e kanë mbajtur një kurs të gjuhës shqipe.

Banorët të cilët u përfshinë në këtë lojë janë Buci, Edona dhe Domeniku, të cilët me radhë bëheshin mësuesi.

Gjatë kohës kur Buci ishte në këtë rol, pyeste Edonën për emra që fillonin me shkronjën K.

Foto: Screenshot/YouTube

Edona fillon të përgjigjet duke i përmendur këta emra: Karkaleci, kukulla, kindergarten, e më pas ajo përmend emrin e saj të dikurshëm, Kujtim.

“Kujtimi” përgjigjet Edona me vetëbesim, e buzëqeshur dhe duke bërë me sy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *