Një letër nga burgu i Peqinit në ‘Për’puthen’, dedikim për Megin

Plot të papritura në ‘puntatën’ e sotme të ‘Për’puthen’. Një letër e pazakontë ka mbërritur në studio dhe jo nuk është për ndonjërën nga vajzat as nga djemtë apo opinionistët, por e adresuar posaçërisht për drejtuesen e formatit të dashurisë, Megi Pojanit.

Ajo lexoi para konkurrentëve shkrimin poetik të një djali, që thotë se do ta dashurojë deri në fund të jetës. Ndërsa duke lexuar emrin e dërguesit dhe vendin nga është dërguar letra, moderatoja kuptoi se djali me zemrën e lënduar ndodhet në “IEVP Peqin”, në burgun e Peqinit.

“Ma prishe ti mendjen, shpirtin ma lëndove shumë rëndë, ma vrave zemrën, jetën ma shkatërrove, syve ua more shkëlqimin dhe viteve rininë.

Jam bërë njeri i tretur, por jetë më vrave gëzimin, veç vuajtje më le në shpirtin tim. Pse u tregove shpirt katile? Nuk mundem të mallkoj, se unë të desha dhe akoma të dua pa hile. Që nga dita e parë, sa të jetoj, do të të dashuroj.

Melankoliku…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *