Seanca të dy komisioneve të Kuvendit

Në Kuvend sot seanca do të mbajnë Komisioni për sistem politik mes bashkësive dhe Komisioni ligjdhënës-juridik.

Pika e vetme në rend të ditës në dy komisionet është Propozimi për ngritjen e iniciativës qytetare në nivel shtetëror, përmes propozuesit të autorizuar Lupço Palevski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *