Gjendet trupi i pajetë i një alpinisti në malin e Pelisterit

Policia ka njoftuar se në malin Pelister është gjetur një person i vdekur, më saktësisht një alpinist.
Sipas të dhënave të para bëhet fjalë për personin me iniciale A.S.
Qendra për Menaxhimin e Krizave menjëherë ka njoftuar Drejtorinë për mbrojtje dhe shpëtim nga Manastiri të cilët kanë ekip për intervenime në kushte malore, që ekipi i njejtë të angazhohet dhe trupin e personit të vdekur ta transportojnë deri në vendin e parë ku mund të vjen ekip i Ndihmës së shpejtë për ta marrë trupin e tani më të ndjerit.
Vendi ku është gjetur personi ka qenë mbi 2000 metra lartësi mbidetare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *