Ministria e Shëndetësisë e drejtuar nga Hamasi thotë se janë 13,000 të vrarë në Gaza

Ministria e shëndetësisë e drejtuar nga Hamasi në Gaza thotë se 13,000 njerëz janë vrarë tani në enklavën palestineze që nga fillimi i luftës me Izraelin, ka raportuar BBC.

Izraeli filloi një fushatë hakmarrëse në Gaza pasi pjesëtarët e Hamasit kaluan kufirin në Izrael më 7 tetor, duke vrarë 1200 njerëz dhe duke marrë peng më shumë se 200 njerëz.

Konflikti po vazhdon edhe më tutje në këtë pjesë të Lindjes së Mesme.

© SYRI.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *