Hoxha nga Tetova me porosi: Hiqeni kryqin në Kodër të Diellit, se perndryshe…

Imami tetovar, Nuhi Ganija ka reaguar për vendosjen e kryqit në Koder te Diellit, shkruan Monitor.mk. Imami ka rikujtuar se si autoritetet me vite nuk lejojnë ndertimin e xhamise ne Prilep dhe ne lagjen “Aerodrom’ të Shkupit. Më tej ai ka kërkusr të largohet kryqi i vendosur.

Ja statusi i tij:

“Ne lagjen Aerodrom te Shkupit autoritetet me vite nuk lejojne ndertimin e xhamise, ne Prilep komuna nuk lejone restaurimin e xhasise se djegur nga huliganet gjate konfliktit te 2001, ndersa ne Kodren e Diellit pos kishes e cila u ndertua ne fund te viteve te nentedhjeta, keto dite mbiu si kepurdh edhe kryqi gjigant 15 meter i larte!
Kryqi ne Kodren e Diellit duhet te largohet sa me shpejte, ndryshe… !!!”, shkruan Ganija./Monitor.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *