Nuk ka pritje të gjata në vendkalimet kufitare

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, në rrugë të thata. Intensiteti i trafikut jashtë zonave urbane është rritur.

Lidhja Auto Moto e Maqedonisë (LAMM) njofton se në pikën kufitare “Tabanoc” koha e pritjes për hyrje dhe dalje nga vendi është rreth 15 minuta, ndërsa në “Bogorodicë”, koha e pritjes për dalje nga vendi është 15 minuta. Në pikat e tjera kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka pritje për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon përshtatje të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *