Dhurata Dora dhe Yll Limani publikojnë pesë këngë

Dy këngëtarët e njohur, Dhurata Dora dhe Yll Limani, kanë publikuar pesë këngë.

Një nga to është edhe kënga me titull “Malli” që ka pushtuar rrjetet sociale që nga momenti i paralajmërimit. Për muzikën dhe tekstin janë kujdesur dy këngëtarët, të ndihmuar nga Denku dhe Toniku.

Është hera e parë që të dy këngëtarët bashkëpunojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *