Taravari kujton Srebrenicën: Drejtësia është e rëndësishme në çdo kohë dhe në çdo rast!

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari ka kujtuar Masakrën e Srebrenicës së Bosnjës, në 29 vjetorin e saj shkruan se masakra e tmerrshme e Srebenicës, me dhimbje por me shpirtin e qetësuar që më në fund OKB-ja bëri drejtësi me këtë rast të trishtuar.

Ai theksoi se drejtësia është e rëndësishme në çdo kohë dhe në çdo rast!

Postimin i plotë i Taravarit:

Sot kujtoj masakrën e tmerrshme të Srebenicës, me dhimbje por me shpirtin e qetësuar që më në fund OKB-ja bëri drejtësi me këtë rast të trishtuar…
Drejtësia është e rëndësishme në çdo kohë dhe në çdo rast!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *