Pse nuk duhet të pini cigare pasi hani ushqim?

Ata që pinë cigare e dinë. Mezi presin të ndezin një cigare direkt pas vaktit të…

Ngjyra e syve të fëmijës suaj nuk varet vetëm nga ju dhe mund t’ju befasojë plotësisht

Ngjyra e syve të fëmijës suaj do të ndryshojë disa herë në vitin e parë Rezultati…

Si të kërkoni për diamante në natyrë? (VIDEO)

Diamantet janë shumë të vlefshme dhe ato nuk mund t’i gjeni lehtë. Por pavarësisht kësaj, asnjëherë…

Nuk shkoi në mjek asnjëherë derisa ishte shtatzënë – Gruaja lindi një fëmijë që lind një herë në 625 milionë raste

Deri më tani, si Veronica ka vetëm 12 raste të tilla te regjistruara në botë. Kohët…