Si të shmangen problemet me lukthin gjatë agjërimit

Pos të mirave shëndetësore, agjërimi mund të shkaktojë probleme të përkohshme shëndetësore në organizmin e njeriut.…

Këto janë efektet shëndetësore të agjërimit

Disa ekspertë thonë se kufizimi i marrjes së ushqimit gjatë ditës mund të ndihmojë në parandalimin…

Çfarë të hani dhe çfarë të shmangni gjatë muajit Ramazan?

Gjatë Ramazanit, për të përmbushur sasinë e energjisë dhe lëndëve ushqyese që trupi juaj ka nevojë…

Pse Ramazani është muaji më i shenjtë në kulturën islame?

Gjatë Ramazanit, muslimanët synojnë të rriten shpirtërisht dhe të ndërtojnë një marrëdhënie më të fortë me…

Muaji i Ramazanit për diabetikët: Si të agjëroni në mënyrë të sigurt?

Shumica e muslimanëve në mbarë botën agjërojnë gjatë sezonit të shenjtë të Ramazanit, pasi është një…

Sa ujë duhet të pini nga iftari deri në syfyr?

Para së gjithash, është e rëndësishme të pihet sasi e mjaftueshme e ujit midis Iftarit dhe…

Ramazani 2023 – ja sa orë agjërojnë myslimanët në vende të ndryshme të botës

Muaji i shenjtë i Ramazanit filloi të enjten. Agjërimi që fillon para lindjes së diellit deri…

Gjashte dobitë e hapjes së iftarit me hurma dhe ujë

Sipas një studimi të fundit te mjekëve , faktë i cili është konfirmuar nga disa qendra…

Ramazani dhe 10 pyetjet më të zakonshme rreth agjërimit

Para agimit, pres erën e parë të syfyrit nga kuzhina. Nëna ime gatuan. Ndjehet era e…

Gjërat që nuk duhet t’ia thoni dikujt që agjëron

Ramazani është muaji i nëntë i kalendarit Islam, në të cilin muslimanët nga e gjithë bota…