Sonte pas mesnate ndërrohet ora, ja si do të lëvizin akrepat

Sot pas mesnate do të ndërrohet ora dimërore. Ndërrimi i orës bëhet në orën 02:00 të mëngjesit, kur akrepat e orës do të lëvizin një orë përpara.

Në këtë mënyrë do të humbasim një orë gjumë dhe kështu lëvizja e akrepave do të ndikojë në trupin tonë, por do të shijojmë një orë më shumë dritë. Sipas llogaritjeve, ndërrimi i orës do të bëhet përsëri në fundjavën e fundit të tetorit, natën ndërmjet të shtunës 26 dhe të dielës 27 tetor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *