6 gjërat sekrete brenda një avioni që i përdor vetëm piloti

Avioni ka shumë më shumë mistere nga sa mendoni.
Sot do mund të zbulosh vendet dhe objektet sekrete brenda një avioni. Ato që i përdor vetëm piloti, i privilegjuari që të çon në destinacion.

Një dhomë gjumi ku mund të flejë

Nëse udhëtimi zgjat më shumë se 6 orë, avioni ka dy dhoma gjumi, për pilotin dhe ekuipazhin.

Një tualet dhe dush ku mund të relaksohen.

Prangat për të disiplinuar ndonjë pasagjer të pabindur.

Maskat e oksigjenit mund të aktivizohen vetëm nga piloti.

Një sëpatë për të hapur derën e avionit në raste emergjente. Kjo është sigurisht e fshehur mirë që pasagjerët të mos e shikojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *