114 shoferë të sanksionuar në Shkup

MPB njofton se SPB Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (20.04.2024) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.

“Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 114 masa, nga të cilat 31 sanksione për drejtim të automjetit me shpejtësi të lejuar, 10 masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, katër sanksione për kalim të sinjalistikës së mbyllur – semafor të kuq, shtatë masa për shfrytëzim. një celular gjatë vozitjes”, thuhet në njoftimin e MPB.

Ato apeluan tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *