Gjëja e parë që gjithmonë duhet të bëni para se të fusni rrobat në makinën larëse – shumica mund të bëjnë një gabim të madh

Shumica prej nesh mund të bëjmë një gabim të madh kur fusim rrobat në makinë larëse.

Gjëja e parë që bëjmë është të ndajmë veshjet e bardha, ato me ngjyrë, por ekziston edhe një gjë që ne duhet ta kemi parasysh, thotë një ekspert, transmeton Telegrafi.

Deyan Dimitrov, drejtor i një shërbimi për pastrim kimik dhe pastrimit të rrobave, ka ndarë disa nga këshillat kryesore për larjen e rrobave.

Këshilla e parë nga Deyan është që gjithmonë të ktheni rrobat mbrapsht para se t’i vendosni në lavatriçe.

“Kthimi i rrobave nga brenda përpara se të lahen siguron që shtresa e jashtme të mos fërkohen nga sendet e tjera në makinën larëse”.

Udhëzimi i parë i Deyan është që të kthejë veshjen nga brenda përpara se ta vendosë në makinë. Ai tha: “Kthimi i rrobave nga brenda përpara se ato të lahen siguron që shtresa e jashtme të mos fërkohet nga sendet e tjera në makinë larëse. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *