Aliu: Nuk bëjmë koalicion me një parti që nuk mbështet ndryshimet kushtetuese

Analizat tona thonë se, nëse Aleanca për Shqiptarët merr pjesë e pavarur në zgjedhje, do t’i bëjë vetëm një nder BDI-së, deklaroi ministri i shkarkuar i MSHIA-s, Azir Aliu duke iu përgjigjur pyetjes se ku ndanë Arben Taravari dhe Ziadin Sela

“Në koalicion me opozitën, BDI përfundimisht do të përfundojë në opozitë”, tha Aziri.

Ai shtoi se “vija e tyre e kuqe” për një koalicion të mundshëm qeveritar në të ardhmen është duke mbajtur rrugën evropiane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *