Lirohen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të
shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht për 0,10%

Çmimet shitjes me pakicë të EURODIZELIT (D-Е V) dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) ulen për 1,00 denarë/litër.
Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-95 nuk ndryshon.

Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-98 rritet për 0,50 den/l.

Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU rritet për 0,683 den/kg dhe do të jetë 45,459 den/kg.

Nga data 2.4.2024, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 do të shitet për 85,00 (denarë/litër)

EUROSUPER BS – 98 do të shitet për 87,50 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V) do të shitet për 76,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) do të shitet për 75,00
(denarë/litër)

Mazut М-1 SU do të shitet për 45,459 (denarë/kilogram).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *