Kuvendi për sot ka caktuar seancë të Komisionit për Zgjedhje dhe Emërime

Kuvendi ka caktuar për sot në ora 12:00 seancën e Komisionit të Zgjedhjeve dhe Emërimeve. Siç thuhet në faqen e Kuvendit, në rendin e ditës të seancës së parë të këtij Komisioni janë përcaktimi i propozim-vendimit për zgjedhjen e kryetarëve, nënkryetarëve, anëtarëve dhe zëvendësve të tyre të komisioneve të Kuvendit të Republikës së Veriut. Maqedonia.

Si pikë e dytë e rendit të ditës është edhe shqyrtimi i kërkesës së ish-presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, për pezullimin e së drejtës për pension pas përfundimit të detyrës së Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe më pas anëtarët e këtij komisioni do të shqyrtojnë edhe kërkesat për paga (apanazh) pas përfundimit të detyrës së deputetit në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *