Për herë të parë, dy hoxhallarë deputetë të Parlamentit të Maqedonisë së Veriut

Për herë të parë, pjesë e Parlamentit të Maqedonisë së Veriut janë edhe dy hoxhallarë.   Ata janë Adnan Azizi (Lëvizja BESA) dhe Salim Sulejmani (ASH) nga koalicioni VLEN. Dy deputetë tashmë kanë filluar mandatin e deputetit në këtë përbërje parlamentare.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *