Qeveria e re në Maqedoni, përfundojnë negociatat VLEN-VMRO/ Ja formula që do aplikohet

Qeveria e re në Maqedoninë e Veriut, përfundojnë negociatat mes VLEN dhe VMRO-së

Kanë përfunduar negociatat mes VLEN dhe VMRO-së për krijimin e qeverisë së re në Maqedoninë e Veriut.

Sipas Alsat, VLEN do të ketë po aq institucione për nga numri dhe madhësia e institucioneve sikundër kishin të gjithë partnerët e koalicionit qeveritar me LSDM-në.

Një ditë më parë, lideri i VMRO-së, Hristjan Mickoski ka marrë mandatin nga presidentja e vendit Gordana Siljanovska, dhe siç tha ai, Qeveria pritet të formohet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *