Krenar Lloga flet për Agim Islamin

Krenar Lloga, ministër i Drejtësisë në ClickPlus ka folur për të dënuarin në rastin gjyqësor, “Alfa”, Agim Islamin.

Tha se po bën çmos “që ai dhe të burgosurit të tjerë të pafajshëm, të dalin nga burgu”.

Ndërkohë që ka folur edhe për seancën gjyqësore për rikualifikimin e këtij rasti. Sipas tij, kjo do të paraqesë një mundësi që gjatë seancave të radhës të shpaloset edhe ekspertiza e bërë jashtë vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *