DAP bllokon llogaritë e 700 kompanive, nuk paguan rrogat e punëtorëve!

Në konferencën e sotme për media, Drejtoria e të Ardhurave Publike bëri të ditur se 700…

Plaku 111 vjeçar nga Tetova punon akoma në treg, ja sa Ramazana ka agjëruar

Xhemail Rrustemi nga Tetova tashmë ka mbushur 111 vite. Ai është shëndoshë e mirë dhe nuk…

Koalicioni “Lidhja Europiane për Ndryshim”: Ky është raporti më negativ i Komisionit Europian për Maqedoninë e Veriut

Dje opinioni kishte mundësi të lexojë raportin e fundit të Komisionit Europian për Maqedoninë e Veriut…

Drejtori Asani, shpërblime jubilare për punonjësit

Drejtori i Fondit, Arsim Hasani, i ftoi në një takim joformal punonjësit e Fondit të Sigurimit…

Kovaçevski në UNESKO: Maqedonia e Veriut është një dukuri e rrallë multikulturore dhe kontribuon në një multilateralizëm efektiv

Është nder i madh të jem kryeministër i parë nga Republika e Maqedonisë së Veriut që…

Myftinia e Tetovës: Mexhlis i xhamive është kundër shkarkimit të Qani Nesimit

Nga Myftinia e Tetovës përmes një kumtese thonë se janë kundër vendimit të Bashkësisë Fetare Islame…

Vullnet Selimi: Realizuam 21 vende pune në Shtëpinë e Shëndetit-Shkup

Vullnet Selimi, drejtor organizativ i Shtëpisë së Shëndetit në Shkup ka ndarë me opinionin informacionin për…

Ministri Mexhiti: Është në proces vlerësimi i aplikacioneve të pranuara për futjen e ilaçeve të reja në listën pozitive

Ministri i Shëndetësisë në RMV Fatmir Mexhiti, mori pjesë në panel diskutimi në kuadër të konferencës…

Qeveria nuk i sheh vërejtjet në raportin e KE-së

Qeveria vlerëson se vendi ka shënuar progres në 80 përqind të kapitujve që kanë të bëjnë…

Kërcënoi punonjësit në Ambasadën e Kosovës në Shkup, shqiptohen masa kujdesi ndaj një personi

Prokuroria Themelore Publike – Shkup njofton se ka iniciuar procedurë kundër një personi për veprën penale…