Të premten në Shkup do të organizohet “Marsh për paqe në Gaza”

Pasnesër (e premte) do të organizohet “Marsh për paqe në Gaza” në Shkup.

Marshi do të fillojë nga parku i Çairit, rr. Cvetan Dimov dhe do të vazhdohet deri në sheshin Skënderbeu – Çarshia e vjetër.

Organizator është Platforma për përkrahjen e Palestinës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *