FOTO/ Gruaja që vrau10 anëtarë të kartelit meksikan që rrëmbyen vajzën e saj

Në vitin 2014, e nxitur nga pikëllimi, zonja Rodríguez filloi një kërkim për drejtësi pas rrëmbimit dhe vrasjes së vajzës së saj 20-vjeçare, Karen.

Duke vepruar në mënyrë të pavarur, ajo depërtoi në qarqe kriminale, mori identitet të ri dhe mblodhi informacione për autorët.

Përpjekjet e saj çuan në kapjen e 10 individëve. Nga frika e kartelit, ajo kërkoi mbrojtje të armatosur nga qeveria.

Tragjikisht, disa javë pasi kishte ndjekur një nga objektivat e saj të fundit, ajo u qëllua para shtëpisë së saj dhe u vra.

© SYRI.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *