NTP: Përleshje në autobusin nr.7, apelojmë partitë politike që të qetësojnë tensionin

Nga Ndërmarrja Transportuese Publike (NTP) njofton se një tjetër incident ka ndodhur mbrëmjen e sotme në autobusin e linjës nr.7 në stacionin e autobusit pranë kompleksit Banki, i nxitur nga tensionet politike.

NTP ju bënë thirrje partive politike që në periudhën parazgjedhore të qetësojnë retorikën e tyre, të veprojnë me përgjegjësi dhe të mos përdorin retorikë që ndezin tensione mes qytetarëve në asnjë bazë.

“Në të njëjtën kohë, i bëjmë thirrje Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe ministrit teknik Pançe Toshkovski, i cili është përgjegjës për zhvillimin e zgjedhjeve paqësore, të ndershme dhe demokratike, të marrin përgjegjësi dhe masa të duhura për të parandaluar një fushatë të tillë nxitëse që shkakton padurim tek më të rinjtë.
Nga Ndërmarrja Transportuese Publike (NTP) njofton se një tjetër incident ka ndodhur mbrëmjen e sotme në autobusin e linjës nr.7 në stacionin e autobusit pranë kompleksit Banki, i nxitur nga tensionet politike.

NTP ju bënë thirrje partive politike që në periudhën parazgjedhore të qetësojnë retorikën e tyre, të veprojnë me përgjegjësi dhe të mos përdorin retorikë që ndezin tensione mes qytetarëve në asnjë bazë.

“Në të njëjtën kohë, i bëjmë thirrje Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe ministrit teknik Pançe Toshkovski, i cili është përgjegjës për zhvillimin e zgjedhjeve paqësore, të ndershme dhe demokratike, të marrin përgjegjësi dhe masa të duhura për të parandaluar një fushatë të tillë nxitëse që shkakton padurim tek më të rinjtë.

I bëjmë thirrje Ministrisë së Brendshme që të forcojë kontrollet në mjetet e transportit publik, si dhe në stacionet e autobusëve.

Fatmirësisht në këtë incident nuk ka pasur të lënduar rëndë, ndërsa në autobus është shkaktuar vetëm dëm minimal material (xhama e thyer), i cili do të mbulohet me sigurimin e veturës”, thuhet në njoftimin e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *