Është gjetur Enkeleda Cela studentja nga Shqipëria që u raportua e zhdukur

Ministria e Punëve të Brendshme njoftoi se Enkeleda Cela, studentja nga Shqipëria që studion në Fakultetin Ekonomik në Shkup dhe ishte raportuar si e zhdukur, është gjetur pranë hotelit “Belvi”.

Ajo është konfirmuar të jetë në gjendje të mirë shëndetësore. Ngjarja kishte shkaktuar shqetësim të madh në opinionin publik, por falë përpjekjeve të shërbimeve të rendit, Cela u gjet në orën 18:05. Autoritetet do të vazhdojnë me intervistimin e saj për të zbuluar rrethanat e zhdukjes. Cela ishte raportuar e zhdukur në stacionin e policisë në Petrovec një ditë më parë, duke nxitur një kërkim të gjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *