Lëvizjes BESA riorganizon nëndegët e saj në Kumanovë

Lëvizja BESA vijon punën intenstive në terren në prag të fushatës zgjedhore që nis për pak ditë.

Sekretari i kësaj partie, Adnan Azizi i njohur edhe si motori kryesor i Lëvizjes BESA përmes një njoftimi të dhënë në Facebook ka njoftuar se së bashku me strukturat kanë bërë riorganizimin e nëndegëve, Çerkez, Dardania dhe Ramanli të Kumanovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *