QMK paralajmëron për helm të shpërndarë në Karposh, ka kafshë të ngordhura

Nga QMK Rajonale Shkup njoftojnë se nga numri i vetëm i emergjencës E-112 kanë marrë informacion se në kryqëzimin e rrugën “Varshavë” me Bull. “8 Shtatori”, rreth kompleksit të pallateve ka qenë e shpërndarë një lëndë helmuese, nga e cila kafshët e pastreha kanë filluar të ngordhin.

Është shumë e rrezikshme për fëmijët e vegjël, të cilët aksidentalisht mund të bien në kontakt ose të marrin nga ajo substancë e helmuar. Nga QMK-ja, konkretisht përmes QMK-së regjionale Shkup, raporti i është dorëzuar Komunës së Karposhit dhe NP ‘Lajka’, për veprime të mëtutjeshme, dhe në të njëjtën kohë kanë njoftuar Stacionin Policor ‘Karposh’ nga ku kanë njoftuar. mbrapa se menjëherë kanë dërguar një ekip në terren për inspektim”, njofton QMK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *